HOME
MAP VAN DE HUIZEN
CONTACT US
RECOMMEND US
PRINT PAGINARef. Search
  


LANGE TERMIJN VERHUUR
VAKANTIE HUIZEN
VERHUUR INFORMATIE


ABOUT THE ALMERIA AREA
ALMERIA TRAVEL INFORMATION


GOLF COURSES IN ALMERIA
INDALO MAN

Welkom bij Indalo Real Estate.

Wij zijn een familiebedrijf gelegen in het Arboleas / Almanzora Valley gebied , gespecialiseerd in de verkoop en verhuuren van woningen in de Almeria regio van AndalusiŽ en Murcia regio van Spanje.

Of je nu op zoek bent om te kopen of huren van een huis in Spanje, wij Indalo Real Estate willen jullie altijd helpen , of je nu op zoek bent naar een huis in de zon , een vakantiehuis of een investeringsmogelijkheid , zullen wij samen met julie een huis vinden die het beste past bij uw behoeften past.

We hebben een grote selectie van huizen, verkoop en verhuur van villa's, appartementen, herenhuizen , duplexen en Cortijos . Inclusief wederverkoop , bank inbeslagnames en nieuwbouwen villa's.

Wij kunnen jullie laten kennismaken met de grote binnenlandse steden zoals Albox , Cuevas del Almanzora, Huercal Overa en Puerto Lumbreras. Of misschien houden jullie liever van kleinere steden zoals Almanzora, Antas, Arboleas, Bedar, Cantoria, Los Gallardos, Lubrin, Taberno, Urcal of Zurgena.

Alsook hebben we huizen in de Almanzora Valley, we hebben veel woningen te koop en te huur in de belangrijkste badplaatsen van de Costa de Almeria, zoals Almerimar, Carboneras, Mojacar, Roquetas de Mar, Turre, Vera en Vera Playa. Of willen een jullie een rustige levensstijl in een kleinere kustplaats zoals Aguadulce, Palomares, Puerto Rey, San Juan de los Terreros of Villaricos.

Zoals wij zijn grote golfliefhebbers, we hebben een uitgebreide kennis van golf faciliteiten binnen de Almeria en Murcia regio's en hebben veel woningen te koop en te huur binnen golf resorts. In Almeria hebben we woningen binnen de golf resorts van Alboran, Almerimar, Cortijo Grande, Desert Springs, La Envia, Marina Playa, Playa Macenas, en Valle del Este en in Murcia en we hebben ook woningen binnen de Polaris World resorts van Condado del Alhama, El Valle, Hacienda de Riquelme, La Torre, Las Terrazas en Mar Menor, evenals andere prestigieuze golf ontwikkelingen zoals Corvera Golf, Hacienda del Alamo, Mosa Trajectum, Roda Golf en Peraleja Golf.

Wij zijn niet verbonden aan een specifieke ontwikkelaar of leverancier, als jullie overwegen om iets te kopen. Het enige wat jullie moeten doen is ons laten weten, en dan gaan wij opzoek naar uw gewenste gebied of locatie,ik weet zeker dat we de geschikte woning vindt die jij zoekt.

Met onze kennis en ervaring kunnen wij u begeleiden door het hele koopproces van de initiŽle vraag naar voltooiing van de aankoop. Wij bieden een unieke en persoonlijke service, waarbij wij u kennis kan maken met ons netwerk van Engels sprekende financiŽle adviseurs, banken, advocaten en verzekeraars.

Ons doel is om onze klanten de best mogelijke service te geven, in een druk - vrije omgeving, wij bieden een uitgebreide voor - en after sales service.

Als u hulp nodig heeft bij het zoeken naar een woning in Almeria of Murcia, aarzel dan niet om ons te contacteren . We kijken ernaar uit om van u jullie te horen.

Villas in Arboleas | Property For Sale in Mojacar Playa | Estate Agent in Mojacar | Villas in Mojacar

Property For Sale in Arboleas | Property to Rent in Almeria Villas In Albox | Property For Sale in Albox

Villas in Almeria | Property For Sale in Almeria